Giriş Kayıt
Orangey

Orangey


Oyuncu

Orangey, oyuncu.

(1961) Tiffany'de Kahvaltı (1961), (1957) Kendi Kendine Küçülen Adam (1957), (1955) Kayıp Gezegen (1955), (1963) Dehşet Komedisi (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jimmy | Rhubarb
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,452
1965 Komedi Oyuncu 3.4 1,863

Dehşet Komedisi
1963 Komedi Oyuncu 6.8 4,330

Tiffany'de Kahvaltı
1961 Komedi Oyuncu 7.7 149,784
1960 Komedi Oyuncu 6.1 981
1958 Romantik Oyuncu 7.0 908

Kendi Kendine Küçülen Adam
1957 Dram Oyuncu 7.7 14,138

Kayıp Gezegen
1955 Korku Oyuncu 5.9 7,946
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019