Giriş Kayıt
Jun'ichi Nagano

Jun'ichi Nagano


Animasyon

Jun'ichi Nagano, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Animasyon Animasyon 7.1 1,569

Komşum Totoro
1988 Animasyon Animasyon 8.2 234,531
1987 Animasyon Animasyon 6.9 39
1987 Animasyon Animasyon 6.8 5,110
1986 Animasyon Animasyon 7.4 841
1985 Animasyon Animasyon 7.0 545
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,420) American Gods (2,150) The Flash (2,022) Supernatural (1,844) Arrow (1,789) Star Trek: Discovery (1,766) The Blacklist (1,650) Vikings (1,540) The Passage (1,487) Love, Death & Robots (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019