Giriş Kayıt
Bruno Letroult

Bruno Letroult


Dublör

Bruno Letroult, dublör.

Coco (2009), Korsikalı (2004), 11.6 (2013), La première étoile (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bruno Letrouit
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bas Gaza
2017 Aksiyon Dublör 5.4 9,251
2016 Romantik Dublör 6.3 5,232
2016 Dram Çeşitli 5.9 989
2016 Gerilim Dublör 5.4 528

Soygun
2015 Suç Dublör 6.3 1,352
2015 Komedi Dublör 5.1 391
2015 Dublör 3.6 196
2014 Aksiyon Dublör 6.1 2,281
2014 Dram Dublör 6.1 2,230
2013 Dublör 5.8 1,636

Zoraki İkili
2012 Komedi Dublör 5.8 3,506
2012 Komedi Dublör 5.2 507
2012 Aksiyon Dublör 5.7 859

Bir Mafya Hikayesi
2011 Dram Dublör 7.0 5,947
2010 Komedi Dublör 6.3 10,046

Pıtırcık
2009 Komedi Dublör 7.2 9,346
2009 Komedi Dublör 3.3 1,115
2009 Komedi Dublör 5.7 665

Pırlanta 13
2009 Aksiyon Dublör 5.2 1,102

Acımasız
2008 Aksiyon Dublör 5.8 1,451
2008 Komedi Dublör 5.4 1,543
2008 Aksiyon Dublör 4.0 496

Yeni Protokol
2008 Dram Çeşitli 6.1 748

Kimseye Söyleme
2006 Suç Dublör 7.5 44,924
2006 Komedi Dublör 5.5 988

Korsikalı
2004 Aksiyon Dublör 5.8 2,960

Cesaretin var mı Aşka?
2003 Komedi Dublör 7.7 61,650
2003 Romantik Dublör 4.7 816

Kod
2002 Aksiyon Dublör 5.6 829

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.9 462,511

Babanı Sev
2002 Dram Dublör 6.3 541

Şans Topu
2002 Macera Dublör 6.0 3,926

Katiller Yuvası
2002 Aksiyon Dublör 6.9 4,718
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018