Giriş Kayıt
Bruno Letroult

Bruno Letroult


Dublör

Bruno Letroult, dublör.

Coco (2009), Korsikalı (2004), 11.6 (2013), La première étoile (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bruno Letrouit
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bas Gaza
2017 Aksiyon Dublör 5.4 9,497
2016 Romantik Dublör 6.3 5,497
2016 Dram Çeşitli 5.9 1,059
2016 Gerilim Dublör 5.5 564

Soygun
2015 Suç Dublör 6.3 2,140
2015 Komedi Dublör 5.0 399
2015 Dublör 3.7 275
2014 Aksiyon Dublör 6.1 2,370
2014 Dram Dublör 6.1 2,704
2013 Dublör 5.8 1,981

Zoraki İkili
2012 Komedi Dublör 5.8 4,247
2012 Komedi Dublör 5.2 620
2012 Aksiyon Dublör 5.7 981

Bir Mafya Hikayesi
2011 Dram Dublör 7.0 6,929
2010 Komedi Dublör 6.4 11,747

Pıtırcık
2009 Komedi Dublör 7.2 10,935
2009 Komedi Dublör 3.3 1,292
2009 Komedi Dublör 5.6 776

Pırlanta 13
2009 Aksiyon Dublör 5.2 1,198

Acımasız
2008 Aksiyon Dublör 5.8 1,631
2008 Komedi Dublör 5.5 1,898
2008 Aksiyon Dublör 4.1 528

Yeni Protokol
2008 Dram Çeşitli 6.1 801

Kimseye Söyleme
2006 Suç Dublör 7.5 45,343
2006 Komedi Dublör 5.5 1,183

Korsikalı
2004 Aksiyon Dublör 5.8 3,318

Cesaretin var mı Aşka?
2003 Komedi Dublör 7.7 62,547
2003 Romantik Dublör 4.7 885

Kod
2002 Aksiyon Dublör 5.6 880

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Dublör 7.9 465,320

Babanı Sev
2002 Dram Dublör 6.2 568

Şans Topu
2002 Macera Dublör 6.0 4,372

Katiller Yuvası
2002 Aksiyon Dublör 6.8 5,045
Dizi Altyazıları
Vikings (3,556) Supernatural (3,541) Arrow (2,567) The Flash (2,160) Supergirl (1,156) La Casa de Papel (1,119) Counterpart (998) Friends (933) The Protector (900) Black Mirror (778)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018