Giriş Kayıt
Julia Jones

Julia Jones (37)


Oyuncu

Julia Jones, 23 Ocak 1981 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Kardaki İzler (2017), Cehennem Sürüşü (2008), (2010) Jonah Hex (2010), (2015) The Ridiculous 6 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1981
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.73 m
8.5 (4 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    

Kardaki İzler
2017 36 Suç Oyuncu 7.8 143,468
2017 36 Dram Oyuncu 5.5 198

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.9 305,817
2015 34 Komedi Oyuncu 4.8 35,961
2013 32 Oyuncu    
2012 31 Oyuncu    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 31 Macera Oyuncu 5.5 206,781
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 24,568
2012 31 Oyuncu 6.2 257

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 30 Macera Oyuncu 4.9 201,218
2010 29 Aksiyon Oyuncu 4.7 50,412

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 29 Macera Oyuncu 5.0 204,225
2008 27 Dram Oyuncu 5.8 92

Cehennem Sürüşü
2008 27 Aksiyon Oyuncu 5.1 14,240
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 44,885
Dizi Altyazıları
Shameless (2,335) The Sinner (2,246) Better Call Saul (1,898) A Discovery of Witches (1,526) Bodyguard (1,453) Castle Rock (1,271) La Casa de Papel (1,228) The 100 (1,181) Suits (1,038) Fear the Walking Dead (990)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018