Giriş Kayıt
Ken Lin

Ken Lin (40)


Oyuncu

Wei-Heng Lin, 25 Ocak 1978 Taipei, Tayvan doğumlu oyuncu.

Bei Tou Zou De Na Wu Nian (2013), (2008) Kung Fu Basketbol (2008), (2013) Tian tai ai qing (2013), (2009) Miss Kicki (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Wei-Heng Lin
Doğum Tarihi: 25 Ocak 1978
Doğum Yeri: Taipei, Tayvan
Diğer Bir İsmi: Wei-heng Lin
Takma İsmi: A-Ken
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 36 Aksiyon Oyuncu 6.4 390,341
2014 36 Komedi Oyuncu 6.2 309
2013 35 Romantik Oyuncu 6.1 900
2013 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 884
2012 34 Dram Oyuncu 5.4 257
2012 34 Aksiyon Oyuncu 6.4 540
2011 33 Komedi Oyuncu 5.0 122
2009 Romantik Oyuncu 6.3 40
2009 31 Dram Oyuncu 6.6 609

Kung Fu Basketbol
2008 30 Komedi Oyuncu 4.9 3,018

Catch
2006 28 Aksiyon Oyuncu 5.8 109
Dizi Altyazıları
Arrow (3,062) The Flash (2,496) Vikings (2,362) Doctor Who (1,527) Outlander (1,360) Supernatural (944) Titans (915) Supergirl (874) La Casa de Papel (864) The Big Bang Theory (846)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018