Giriş Kayıt
Sid Yost

Sid Yost


Oyuncu

Sidney Jay Yost, oyuncu.

Don't Kill It (2016), (2017) Midnight, Texas (2017), (2017) Kabus Gecesi 3 (2017), (2013) Hansel & Gretel Get Baked (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sidney Jay Yost
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Çeşitli 6.2 97
2017 Suç Çeşitli 5.2 9,021

Kabus Gecesi 3
2017 Korku Çeşitli 4.0 13,560
2017 Suç Çeşitli 8.2 30,786
2017 Dram Çeşitli 7.5 9,546

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Çeşitli 5.6 123,591

Deha
2017 Dram Çeşitli 7.6 76,338

Kapan
2017 Korku Çeşitli 7.7 348,405
2017 Aksiyon Çeşitli 8.1 522,875

Sarhoş Ebeveynler
2017 Komedi Çeşitli 5.0 73

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Çeşitli 6.1 114,997
2016 Fantastik Çeşitli 5.2 3,321

Özgür Dünya
2016 Dram Çeşitli 6.0 1,238
2016 Dram Çeşitli 3.9 7,806
2016 Dram Çeşitli 7.8 4,203
2015 Komedi Çeşitli 7.2 2,750

Karınca Adam
2015 Aksiyon Çeşitli 7.3 460,734
2015 Aksiyon Çeşitli 5.0 2,278
2015 Dram Çeşitli 5.6 37,755

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Çeşitli 6.8 376,150

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Çeşitli 8.1 557,596

Ölümsüz Aşk
2013 Suç Çeşitli 6.4 19,084
2013 Aksiyon Çeşitli 6.5 96,288
2013 Belgesel Çeşitli 7.6 664

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 178,022

Lanetli Ev 2
2013 Dram Çeşitli 5.3 14,880

Garip İlişkiler
2013 Komedi Çeşitli 5.7 4,127
2013 Komedi Çeşitli 4.3 3,163

Gizli Oyun
2013 Dram Çeşitli 6.8 46,100

Katil
2012 Biyografi Çeşitli 6.9 64,024

Kurye
2012 Aksiyon Çeşitli 4.5 4,191

Son Vurgun
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 110,033

Bir Tutam Cennet
2011 Komedi Çeşitli 6.3 25,930
2010 Suç Çeşitli 7.2 7,467

Tüylü Bela
2010 Komedi Çeşitli 3.8 14,205

Jackass
2002 Belgesel Çeşitli 6.6 75,196
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,512
Dizi Altyazıları
Arrow (3,939) Vikings (2,636) The Flash (1,805) Supergirl (1,417) Doctor Who (1,025) Counterpart (931) La Casa de Papel (813) Supernatural (810) Friends (782) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018