Giriş Kayıt
Jimmy 'Jax' Pinchak

Jimmy 'Jax' Pinchak (23)


Oyuncu

James Justin Pinchak, 16 Şubat 1996 Point Pleasant, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu.

(2013) Uzay Oyunları (2013), (2010) Kanıma Gir (2010), (2005) Over There (2005), (2009) Meteor (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Justin Pinchak
Doğum Tarihi: 16 Şubat 1996
Doğum Yeri: Point Pleasant, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Jimmy Jax Pinchak | Jimmy Pinchak
Takma İsmi: Jax
Burcu: Kova
Web Sitesi:
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Oyunları
2013 17 Aksiyon Oyuncu 6.6 209,014

Kanıma Gir
2010 14 Dram Oyuncu 7.1 105,741
2009 Komedi Oyuncu 8.0 3,872
2009 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,842
2005 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,108

Rehine
2005 9 Suç Oyuncu 6.6 101,592

Kutup Ekspresi
2004 8 Animasyon Oyuncu 6.6 153,595
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019