Giriş Kayıt
Ester Kocicková

Ester Kocicková (51)


Oyuncu

Renata Divisová, 13 Ocak 1968 Klatovy, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti] doğumlu oyuncu.

"Zenský hlas" (2002) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Renata Divisová
Doğum Tarihi: 13 Ocak 1968
Doğum Yeri: Klatovy, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti]
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 50 Komedi Oyuncu 4.6 8
2018 50 Komedi Oyuncu 6.7 92

Umut Bahçesi
2017 49 Biyografi Oyuncu 7.0 31,350
2016 48 Komedi Oyuncu 4.5 49
2016 Biyografi Oyuncu 6.2 32
2015 47 Komedi Oyuncu 4.3 63
2012 44 Komedi Oyuncu 5.4 27

Erkeğin Derdi Ceviz Kırmak
2011 43 Komedi Oyuncu 7.1 2,976
2011 Komedi Oyuncu 6.3 26
2011 43 Komedi Oyuncu 6.2 238
2009 Komedi Oyuncu 6.9 127
2008 40 Oyuncu 6.3 40
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,508) Into the Badlands (2,613) The Flash (2,189) American Gods (1,880) Arrow (1,515) Vikings (1,363) The Big Bang Theory (1,277) Gotham (1,205) The Blacklist (1,167) Supernatural (1,068)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019