Giriş Kayıt
Dennis Albanese

Dennis Albanese


Oyuncu, Dublör

Dennis Albanese, oyuncu, dublör.

Ajan Salt (2010) yapımıyla biliniyor.

Dennis Albanese, 24 Ocak 2011 tarihinde (41 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 24 Ocak 2011
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Dublör 6.5 104,464

Seni Uzaktan Sevmek
2010 Komedi Dublör 6.3 54,084

Ajan Salt
2010 Aksiyon Dublör 6.4 274,419

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Dublör 6.1 141,984

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Dublör 5.6 110,844

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Dublör 6.4 170,803

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Oyuncu 6.0 157,605

Staten Adası
2009 Komedi Oyuncu 5.9 4,838
2009 Komedi Oyuncu 5.7 191

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Dublör 7.0 283,647
2008 Dram Oyuncu 5.6 1,043

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Oyuncu 6.1 156,073
2008 Macera Oyuncu 4.3 14,490

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Oyuncu 5.7 25,299

Anamorf
2007 Suç Oyuncu 5.5 8,617

Kesişen Yollar
2007 Suç Oyuncu 6.7 20,719

Erkekleri Tavlama Sanatı
2007 Komedi Oyuncu 5.5 7,051

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Oyuncu 5.5 15,832

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 Komedi Oyuncu 5.7 14,302

Beni Suçlu Bulun
2006 Biyografi Oyuncu 7.1 30,808
2006 Gerilim Oyuncu 6.7 556
2004 Komedi Oyuncu 4.7 112
2003 Dram Oyuncu 6.9 562
2003 Komedi Oyuncu
Çeşitli
3.6 509
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019