Giriş Kayıt
Rob Kutner

Rob Kutner


Senarist

Rob Z. Kutner, senarist.

(1996) The Daily Show (1996), (2010) Conan (2010), (2010) The Tonight Show with Conan O'Brien (2010), (2008) The 80th Annual Academy Awards (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rob Z. Kutner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kısa Metraj Senarist 7.3 22
2010 Komedi Senarist 8.1 20,068
2010 Komedi Senarist 8.1 6,815
2008 Senarist 6.8 1,399
1996 Komedi Senarist 8.5 40,852
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,998) Arrow (1,620) Outlander (1,269) Supernatural (1,112) Better Call Saul (944) La Casa de Papel (914) Titans (905) The Last Ship (892) Doctor Who (815) Kidding (656)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018