Giriş Kayıt
Rob Kutner

Rob Kutner


Senarist

Rob Z. Kutner, senarist.

(1996) The Daily Show (1996), (2010) Conan (2010), (2010) The Tonight Show with Conan O'Brien (2010), (2008) The 80th Annual Academy Awards (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rob Z. Kutner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kısa Metraj Senarist 7.4 16
2010 Komedi Senarist 8.1 19,922
2010 Komedi Senarist 8.1 6,269
2008 Senarist 6.8 1,340
1996 Komedi Senarist 8.5 40,546
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,294) The Sinner (2,145) Suits (1,970) Shameless (1,776) La Casa de Papel (1,608) Castle Rock (1,580) Fear the Walking Dead (1,464) Bodyguard (1,433) The 100 (1,396) Mayans M.C. (1,263)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018