Giriş Kayıt
Nicole DuPort

Nicole DuPort (38)


Oyuncu

Nicole DuPort, 16 Mayıs 1980 Santa Rosa, California, ABD doğumlu oyuncu.

Diş Ve Çivi (2007), Mezarlık Bekçileri (2006), (2018) I Can Only Imagine (2018), (2016) Quarries (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1980
Doğum Yeri: Santa Rosa, California, ABD
Takma İsmi: Nicky D
Burcu: Boğa
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 38 Biyografi Oyuncu 7.4 10,000
2016 36 Dram Oyuncu 4.6 773
2016 Dram Oyuncu 7.8 3,727
2007 27 Korku Oyuncu 4.3 271

Diş Ve Çivi
2007 27 Dram Oyuncu 4.9 3,562

Mezarlık Bekçileri
2006 26 Korku Oyuncu 3.6 1,008
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,376) A Star Is Born (3,512) Bohemian Rhapsody (3,469) Suspiria (1,703) IO (1,519) Close (1,472) Keepers (1,262) The Girl in the Spider's Web (1,213) Museo (1,057) Venom (1,004)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,044) True Detective (7,072) Luther (2,898) The Punisher (2,420) The Flash (2,183) The Big Bang Theory (1,363) The Blacklist (1,305) Black Mirror (1,160) Project Blue Book (1,118) Peaky Blinders (1,104)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019