Giriş Kayıt
Tim Llewellyn

Tim Llewellyn


Görsel Efekt, Animasyon

Tim Llewellyn, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Görsel Efekt 5.8 55,282

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 189,773

En Şiddetli Sene
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 59,166
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 99,286

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Görsel Efekt 6.3 154,368

Crood’lar
2013 Animasyon Animasyon 7.2 174,995

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Görsel Efekt 5.2 51,868

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 12,448

Kayıp Ada
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 59,958
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 406,759

Ben Efsaneyim
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 626,598

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 61,812

Çılgın Dostlar
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.1 77,496

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 154,169

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 202,881

80 Günde Devr-i Alem
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 78,249

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 381,606

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Görsel Efekt 5.8 101,997
2002 Animasyon Görsel Efekt 7.4 3,622

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Görsel Efekt 5.5 44,817

Yeni Hayat
2000 Macera Görsel Efekt 7.8 467,110

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 113,826

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Görsel Efekt 5.9 113,353

Mesaj
1997 Dram Görsel Efekt 7.4 233,296
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019