Giriş Kayıt
Laura Heredero

Laura Heredero


Oyuncu

Laura Heredero, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Laura Eredero
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 7.1 64
2009 Dram Oyuncu 7.7 99
2006 Dram Oyuncu 5.9 110
2002 Dram Oyuncu 5.0 46
2001 Oyuncu 7.4 1,061
2000 Dram Oyuncu 6.2 143
2000 Oyuncu 5.6 566
Dizi Altyazıları
Vikings (7,800) Supernatural (2,111) Titans (1,871) Outlander (1,636) The Big Bang Theory (1,607) Friends (1,083) The Flash (1,004) La Casa de Papel (976) Arrow (878) Black Mirror (758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018