Giriş Kayıt
Matthew Colonna

Matthew Colonna


Editör, Editör, Müzisyen

Matthew Colonna, editör, editör, müzisyen.

Dexter (2006), Narcos (2015), The Following (2013), Parenthood (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matthew V. Colonna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Editör 7.6 6,715
2015 Biyografi Editör 8.8 277,903
2014 Komedi Editör 6.1 46
2014 Dram Editör 7.8 7,116
2014 Dram Editör 7.5 1,845
2014 Aksiyon Editör 7.2 3,268
2013 Suç Editör 7.4 80,040
2013 Suç Editör 7.1 5,294

Beverly Hills Çuvava 3
2012 Macera Editör 4.6 1,320
2011 Dram Editör 7.0 6,766
2010 Komedi Müzik 5.1 2,674
2010 Komedi Editör 8.2 27,623
2009 Macera Editör 6.3 12,567
2008 Komedi Editör 7.7 8,959
2006 Komedi Editorial Department 8.3 21,938
2006 Suç Editör 8.7 585,880
2005 Dram Editorial Department 7.5 11,118
2005 Dram Editör
Editorial Department
8.0 2,004

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Editör 6.4 40,180
2004 Komedi Editorial Department 6.3 1,466
2003 Macera Editorial Department 6.9 60,569
2003 Komedi Editorial Department 5.5 1,093
2003 Komedi Editorial Department 7.5 582
1999 Komedi Editorial Department 5.9 1,081
1998 Gerilim Editorial Department 5.1 366
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019