Giriş Kayıt
John Clark

John Clark


Görsel Efekt, Animasyon

John Clark, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süper Yetenek
2016 Animasyon Animasyon 5.9 3,504

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 522,185

Şirinler 2
2013 Animasyon Animasyon 5.4 32,775

Şirinler: Hayalet Şirin Efsanesi
2013 Animasyon Animasyon 6.3 419

Otel Transilvanya
2012 Animasyon Animasyon 7.1 194,503

Şirinler
2011 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
5.5 75,161

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Görsel Efekt 6.5 346,032

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
7.0 177,419
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 37,560

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 172,498

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 60,381
2004 Dram Görsel Efekt 6.3 426
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,287) Shameless (2,031) Fear the Walking Dead (1,713) Suits (1,483) Castle Rock (1,366) La Casa de Papel (1,235) Bodyguard (1,224) Mayans M.C. (1,083) The 100 (1,052) Vikings (826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018