Giriş Kayıt
Matt Lyon

Matt Lyon


Editör, Editör

Matt Lyon, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Müzikal Editör 5.0 450
2012 Belgesel Editör 6.1 197
2011 Animasyon Editorial Department 7.0 383
2010 Korku Editör 4.3 131
2009 Komedi Editör 5.4 348
2006 Dram Editorial Department 4.4 896
2006 Gerilim Editorial Department 5.1 458
2006 Korku Editorial Department 3.1 934

Vahşi Doğa
2006 Animasyon Editorial Department 5.3 21,744
1998 Animasyon Editör 6.4 324
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019