Giriş Kayıt
Matt Lyon

Matt Lyon


Editör, Editör

Matt Lyon, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Müzikal Editör 5.0 436
2012 Belgesel Editör 6.1 197
2011 Animasyon Editorial Department 7.0 370
2010 Korku Editör 4.3 131
2009 Komedi Editör 5.4 348
2006 Dram Editorial Department 4.4 891
2006 Gerilim Editorial Department 5.1 451
2006 Korku Editorial Department 3.1 929

Vahşi Doğa
2006 Animasyon Editorial Department 5.3 21,481
1998 Animasyon Editör 6.5 321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018