Giriş Kayıt
Carl Clifton

Carl Clifton


Yapımcı

Carl Clifton, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Korkusuz
2013 Aksiyon Çeşitli 5.0 13,786
2012 Kısa Metraj 7.2 55

Tost
2010 Biyografi Yapımcı 6.7 8,422
2006 Komedi Yapımcı 7.3 5,938

Trendeki Adam
2002 Suç Yapımcı 7.3 6,580
Dizi Altyazıları
True Detective (6,191) Vikings (3,284) Shameless (2,245) Gotham (2,229) Shooter (1,839) The Umbrella Academy (1,779) Inside No. 9 (1,527) Doom Patrol (1,433) Star Trek: Discovery (1,339) The Big Bang Theory (1,123)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019