Giriş Kayıt
Kazuaki Môri

Kazuaki Môri


Animasyon, Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Kazuaki Môri, animasyon, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Animasyon 6.1 878
2013 Animasyon Animasyon 5.6 808

Kyurem Adalet Kılıçına Karşı
2012 Animasyon Animasyon 5.7 863

Pokemon Zoroark'ın Gazabı
2010 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
6.2 1,175
2009 Animasyon Animasyon 6.5 1,442
2008 Animasyon Animasyon 6.3 1,428
2007 Animasyon Animasyon 6.5 2,207
2005 Animasyon Animasyon 7.0 3,153
2003 Animasyon Animasyon 5.9 2,929

Pokemon 5 - Kahramanlar
2002 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
Çeşitli
6.2 4,416

Pokemon: İlk Film
1998 Animasyon Animasyon 6.1 34,404
1991 Animasyon Animasyon 7.1 1,531
1989 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.6 4,112
1987 Animasyon Animasyon 6.5 723
1987 Animasyon Animasyon 6.9 39
1987 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
7.2 417

Kuzey Kalesi
1980 Animasyon Animasyon 7.2 58
Film Altyazıları
Venom (3,819) A Simple Favor (3,237) Roma (2,822) First Man (2,407) The House with a Clock in Its Walls (1,916) Between Worlds (1,483) Lukas (1,407) The Predator (1,226) Sky Hunter (975) Mowgli (943)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,468) Arrow (3,345) Supernatural (2,755) The Flash (2,332) Supergirl (1,752) Counterpart (1,221) La Casa de Papel (1,080) Friends (878) The Big Bang Theory (828) Doctor Who (754)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018