Giriş Kayıt
Ian MacPherson

Ian MacPherson


Müzisyen, Sesler

Ian MacPherson, müzisyen, sesler.

Imagine Me & You (2005), Sevgili Frankie (2004), Travma (2004), (2004) If Only (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ian Macpherson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Sesler 8.0 50
2005 Komedi Müzik 6.8 26,477

Travma
2004 Dram Müzik 4.8 2,942

Sevgili Frankie
2004 Dram Müzik 7.8 19,042
2004 Komedi Müzik 7.2 29,311
2003 Belgesel Sesler 6.7 70
1998 Belgesel Sesler 7.0 92
1997 Dram Müzik 5.9 9,915
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,804) Suits (1,696) The Sinner (1,544) Shameless (1,465) La Casa de Papel (1,308) Fear the Walking Dead (1,292) Castle Rock (1,187) Bodyguard (1,176) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018