Giriş Kayıt
Ruth Carlsson

Ruth Carlsson (94)


Oyuncu

Ruth Carlsson, 19 Eylül 1919 Vienna, Avusturya doğumlu oyuncu.

Kobra Mabedi (1955) yapımıyla biliniyor.

Ruth Carlsson, 16 Kasım 2013 tarihinde (94 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1919
Ölüm Tarihi: 16 Kasım 2013
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya
Diğer Bir İsmi: Ruth Carlsson | Ruth Carlsson-Wollbruck
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 62 Müzikal 6.5 4,552
1966 Aksiyon Oyuncu 7.1 341

Las Vegas'ta Aşk
1964 45 Komedi Oyuncu 6.4 5,897

Uçan Cambazlar
1959 40 Dram Oyuncu 5.1 39

Kobra Mabedi
1955 36 Fantastik Oyuncu 5.8 836
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019