Giriş Kayıt
Alex Wuttke

Alex Wuttke


Görsel Efekt

Alex Wuttke, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Alex 'the Baron' Wuttke
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 492,246
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 354,187

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 507,184

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 545,553
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 329,548

Bond 22
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 378,982

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 120,227

Kahraman Pilotlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 39,605
2006 Müzik Görsel Efekt 6.6 1,047

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 1,201,081

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 174,167

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 204,696

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 122,485

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 192,539

Kurtların Kardeşliği
2001 Macera Görsel Efekt 7.1 59,022
2001 Macera Görsel Efekt 6.9 3,271

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Görsel Efekt 3.6 19,449
2000 Macera Görsel Efekt 6.0 4,557
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019