Giriş Kayıt
Nicole Hilliard-Forde

Nicole Hilliard-Forde


Casting, Oyuncu Yönetmeni, Yapımcı

Nicole Hilliard-Forde, casting, oyuncu yönetmeni, yapımcı.

Ölülerin Şafağı (2004), Harold ve Kumar (2004), Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? (2003), Çaylak (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nicole Hilliard Forde
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Fantastik Oyuncu Yönetmeni 5.3 78
2017 Dram Casting 8.4 14,874
2016 Dram Yapımcı 5.4 693
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.6 700
2016 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.9 2,720
2015 Aile Oyuncu Yönetmeni 7.1 443
2015 Dram 6.4 62
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 132
2014 Komedi Casting 5.6 254
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 89
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 127
2011 Aksiyon Casting 7.2 81,894

Hain
2008 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 52,885
2008 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.1 4,325

Kız Erkek Meselesi
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 36,978
2006 Dram Casting 6.3 2,867
2006 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.3 363
2005 Komedi Casting 6.7 1,293

Otobanda Dehşet
2004 Aksiyon Casting 5.7 7,949

Dünyanın Sonundaki Ev
2004 Dram Casting 6.7 12,783

Prens Ve Ben
2004 Komedi Casting 5.9 35,510

Harold ve Kumar
2004 Macera Casting 7.1 171,065

İhtiras Günleri
2004 Dram Casting 5.1 1,306
2004 Komedi Casting 5.6 2,109

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Casting 7.3 218,799

Saklı Seçilmişler 3
2004 Gerilim Casting 4.8 1,701

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 Komedi Casting 5.2 11,575

Bir Drama Kraliçesinin İtirafları
2004 Komedi Casting 4.6 25,775
2004 Dram Casting 6.5 2,902

Pembe Dokunuş
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 3,844

Bebeğimin Babası
2004 Komedi Casting 4.6 3,345

İnsanlık Suçu
2003 Gerilim Casting 6.2 4,624
2003 Dram Casting 5.3 40,789

İnsan Lekesi
2003 Dram Casting 6.3 27,817

Kabus
2003 Dram Casting 4.9 19,951

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Casting 7.4 188,108

Asılsız Haber
2003 Dram Casting 7.2 31,442

Hiç
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 5,541

Çık İşin İçinden
2003 Komedi Casting 5.7 8,831

İntikam Oyunu
2003 Gizem Casting 5.6 1,960

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Casting 6.4 188,846

Çaylak
2003 Aksiyon Casting 6.6 123,547
2003 Suç Casting 6.4 6,030

Ateşli Piliç
2002 Komedi Casting 5.5 84,079
2002 Komedi Casting 6.6 1,465
2002 Dram Casting 5.8 25

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Casting 6.6 5,358
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,807) This Is Us (2,558) Star Trek: Discovery (2,311) Gotham (1,741) The Flash (1,445) Vikings (1,280) The OA (1,073) American Gods (1,068) The Blacklist (955) Arrow (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019