Giriş Kayıt
Yoshitaka Fujimoto

Yoshitaka Fujimoto


Yönetmen, Yapım Yöneticisi, Sanat Bölümü

Yoshitaka Fujimoto, yönetmen, yapım yöneticisi, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Animasyon Yönetmen 7.0 73
2001 Yönetmen 5.2 53
2001 Animasyon Yönetmen 6.9 247
1998 Animasyon Yönetmen 6.9 8
1994 Animasyon Yönetmen 6.6 300
1992 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
6.8 33
1987 Animasyon Yönetmen 7.9 897
1986 Animasyon Çeşitli 7.5 714
1984 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.6 538
Dizi Altyazıları
Vikings (7,800) Supernatural (2,111) Titans (1,871) Outlander (1,636) The Big Bang Theory (1,607) Friends (1,083) The Flash (1,004) La Casa de Papel (976) Arrow (878) Black Mirror (758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018