Giriş Kayıt
Brett C. Leonard

Brett C. Leonard


Yapımcı, Senarist

Brett C. Leonard, yapımcı, senarist.

Hung (2009) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 8.5 96,046
2015 Dram Yapımcı
Çeşitli
7.0 97,463
2015 Komedi Yapımcı 7.5 7,095
2014 Dram 5.5 744
2013 Suç Yapımcı 7.1 5,298
2009 Komedi Senarist
Yapımcı
Çeşitli
7.2 19,809
2009 Komedi 6.2 1,395
2007 Biyografi 6.4 173
2002 Komedi Oyuncu 6.4 13,452
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019