Giriş Kayıt
Tom Trambow

Tom Trambow


Kameraman, Sanat Bölümü, Oyuncu

Tom Trambow, kameraman, sanat bölümü, oyuncu.

Fraktus - Das letzte Kapitel der Musikgeschichte (2012), Vollidiot (2007), Un profil pour deux (2017), Liegen lernen (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Kameraman 6.5 63
2017 Komedi Oyuncu
Kameraman
5.8 138
2017 Komedi Kameraman 6.4 1,857
2017 Komedi Kameraman 6.9 2,043
2017 Komedi Kameraman 4.8 200
2017 Aksiyon Kameraman 5.8 340
2017 Macera Kameraman 5.6 56

Otoban
2016 Aksiyon Kameraman 5.7 12,387
2016 Macera Kameraman 5.6 74
2016 Aile Kameraman 5.0 95
2016 Aile Kameraman 7.2 3,013
2016 Dram Kameraman 5.7 150
2016 Komedi Kameraman 4.3 163
2016 Dram Kameraman 6.5 717

Kral için Hologram
2016 Komedi Kameraman 6.1 34,124
2015 Macera Kameraman 6.5 497
2015 Komedi Kameraman 6.2 1,319
2014 Macera Kameraman 5.4 183
2014 Komedi Kameraman 5.0 398
2013 Komedi Kameraman
Oyuncu
6.4 1,065
2013 Aile Kameraman 6.9 1,093
2013 Aile Kameraman 5.8 239

Vampir Kız Kardeşler
2012 Macera Kameraman 5.6 541
2012 Komedi Kameraman 7.1 1,193
2012 Dram Kameraman 7.1 2,655
2012 Komedi Kameraman 3.2 425
2012 Komedi Kameraman 6.1 91
2012 Dram Kameraman 5.2 149
2011 Komedi Kameraman 5.8 150
2011 Komedi Kameraman 6.0 1,061

Ne Adam Ama
2011 Komedi Kameraman 5.6 3,360
2011 Kameraman 4.3 102
2011 Dram Kameraman 7.2 1,793

Romeolar
2011 Dram Kameraman 6.8 2,949
2011 Aksiyon Kameraman 5.6 400

Aşağıdaki Şehir
2010 Oyuncu
Kameraman
6.3 610
2010 Biyografi Kameraman 6.0 927
2010 Dram Kameraman 7.2 764

Deccal
2009 Dram Kameraman 6.6 102,667

Okuyucu
2008 Dram Sanat Bölümü 7.6 212,930

Berlin'de Bir Kadın
2008 Dram Kameraman 7.1 5,418
2008 Dram Kameraman 6.4 368

Faro'dan Arkadaşım
2008 Dram Kameraman 6.5 401
2007 Komedi Sanat Bölümü
Kameraman
6.3 374
2007 Komedi Kameraman 5.3 2,246
2007 Komedi Kameraman 5.8 422
2006 Dram Kameraman 7.0 926
2006 Biyografi Kameraman
Oyuncu
5.2 2,615
2006 Suç Kameraman 5.3 2,893
2005 Dram Kameraman 6.6 32
2004 Dram Kameraman 6.5 1,274
2003 Komedi Kameraman 6.8 1,221
2003 Komedi Kameraman
Sanat Bölümü
6.0 2,002

Deney
2001 Dram Kameraman 7.7 85,824
2001 Komedi Kameraman 7.3 9,980

Kral Dans Ediyor
2000 Dram Sanat Bölümü 6.8 1,824

Prenses ve Savaşçı
2000 Dram Sanat Bölümü
Kameraman
7.5 13,596
1999 Dram Kameraman
Taşıma Bölümü
6.4 315
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018