Giriş Kayıt
Tom Trambow

Tom Trambow


Kameraman, Sanat Bölümü, Oyuncu

Tom Trambow, kameraman, sanat bölümü, oyuncu.

Fraktus - Das letzte Kapitel der Musikgeschichte (2012), Un profil pour deux (2017), Vollidiot (2007), Liegen lernen (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Kameraman 6.3 71
2017 Komedi Oyuncu
Kameraman
5.8 143
2017 Komedi Kameraman 6.4 1,958
2017 Komedi Kameraman 6.8 2,229
2017 Komedi Kameraman 4.9 204
2017 Aksiyon Kameraman 5.8 405
2017 Macera Kameraman 5.6 62

Otoban
2016 Aksiyon Kameraman 5.7 12,756
2016 Macera Kameraman 5.6 76
2016 Aile Kameraman 4.9 106
2016 Aile Kameraman 7.2 3,219
2016 Dram Kameraman 5.7 169
2016 Komedi Kameraman 4.3 165
2016 Dram Kameraman 6.6 758

Kral için Hologram
2016 Komedi Kameraman 6.1 35,000
2015 Macera Kameraman 6.5 514
2015 Komedi Kameraman 6.2 1,350
2014 Macera Kameraman 5.4 188
2014 Komedi Kameraman 5.0 399
2013 Komedi Kameraman
Oyuncu
6.4 1,096
2013 Aile Kameraman 6.9 1,118
2013 Aile Kameraman 5.8 245

Vampir Kız Kardeşler
2012 Macera Kameraman 5.6 552
2012 Komedi Kameraman 7.1 1,206
2012 Dram Kameraman 7.1 2,705
2012 Komedi Kameraman 3.2 430
2012 Komedi Kameraman 6.1 98
2012 Dram Kameraman 5.2 151
2011 Komedi Kameraman 5.8 164
2011 Komedi Kameraman 6.0 1,079

Ne Adam Ama
2011 Komedi Kameraman 5.6 3,415
2011 Kameraman 4.2 103
2011 Dram Kameraman 7.2 1,804

Romeolar
2011 Dram Kameraman 6.8 2,974
2011 Aksiyon Kameraman 5.6 407

Aşağıdaki Şehir
2010 Oyuncu
Kameraman
6.3 616
2010 Biyografi Kameraman 6.0 937
2010 Dram Kameraman 7.2 769

Deccal
2009 Dram Kameraman 6.6 104,118

Okuyucu
2008 Dram Sanat Bölümü 7.6 214,694

Berlin'de Bir Kadın
2008 Dram Kameraman 7.1 5,481
2008 Dram Kameraman 6.4 371

Faro'dan Arkadaşım
2008 Dram Kameraman 6.5 402
2007 Komedi Sanat Bölümü
Kameraman
6.3 378
2007 Komedi Kameraman 5.3 2,260
2007 Komedi Kameraman 5.8 429
2006 Dram Kameraman 7.0 931
2006 Biyografi Kameraman
Oyuncu
5.2 2,635
2006 Suç Kameraman 5.3 2,931
2005 Dram Kameraman 6.6 32
2004 Dram Kameraman 6.5 1,277
2003 Komedi Kameraman 6.9 1,224
2003 Komedi Kameraman
Sanat Bölümü
6.0 2,031

Deney
2001 Dram Kameraman 7.7 86,304
2001 Komedi Kameraman 7.3 10,075

Kral Dans Ediyor
2000 Dram Sanat Bölümü 6.8 1,834

Prenses ve Savaşçı
2000 Dram Sanat Bölümü
Kameraman
7.5 13,632
1999 Dram Kameraman
Taşıma Bölümü
6.4 321
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019