Giriş Kayıt
Mark Southall

Mark Southall


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Mark Southall, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 7.7 5,180
2009 Dram Kameraman 7.0 1,914
2000 Dram Görüntü Yönetmeni 5.1 901
1997 Suç Kameraman 7.8 18,709
1996 Suç Kameraman 7.3 1,984
Dizi Altyazıları
Vikings (10,271) Supernatural (4,064) Titans (2,195) The Gifted (1,728) The Big Bang Theory (1,356) Manifest (1,204) La Casa de Papel (1,200) Black Mirror (1,176) Peaky Blinders (1,117) Doctor Who (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018