Giriş Kayıt
Sitaram

Sitaram


Kameraman, Sesler, Oyuncu

Sitaram, kameraman, sesler, oyuncu.

(1993) Baazigar (1993), (1992) Khiladi (1992), (1992) Deewana (1992), (1996) Hindistan Kralı (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sita Ram | Sitta Ram | Santram | Seetaram | Seetha
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Aksiyon Oyuncu 6.7 34,472
2002 Aksiyon Çeşitli 6.3 2,582
2001 Müzikal Çeşitli 4.1 349

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 24,259
2000 Dram Çeşitli 6.8 6,084
2000 Aksiyon Çeşitli 3.8 3,612
1999 Aksiyon Çeşitli 6.9 15,031
1998 Aksiyon Çeşitli 6.1 1,019
1998 Kameraman 6.7 1,154
1996 Aksiyon Kameraman 7.4 2,689

Hindistan Kralı
1996 Dram Çeşitli 6.1 6,159
1996 Dram Kameraman 3.6 282
1995 Dram Çeşitli 7.1 4,082
1995 Aksiyon Çeşitli 4.4 294
1994 Aksiyon Çeşitli 6.9 5,022
1994 Çeşitli 7.0 5,257
1994 Aksiyon Çeşitli 6.0 767
1993 Suç Çeşitli 7.8 22,900
1993 Romantik Kameraman 4.9 105
1992 Komedi Kameraman 5.8 29
1992 Aksiyon Çeşitli 7.0 5,377
1992 Aksiyon Çeşitli 7.4 6,804
1990 Aksiyon Çeşitli 5.7 323
1990 Komedi Çeşitli 7.7 3,410
1988 Sesler 5.8 27
1987 Aksiyon Çeşitli 6.7 209
1985 Dram Sesler 6.1 33
1979 Aksiyon Çeşitli 6.6 1,184
1978 Dram Kostüm Bölümü 7.2 821
1976 Aksiyon Sesler 7.7 33
1976 Dram Çeşitli 6.9 352
1975 Komedi Sesler 6.9 103
1975 Dram Kostüm Bölümü 6.9 49
1971 Komedi Çeşitli 6.3 65
1960 Müzikal Çeşitli 5.1 30
1958 Dram Oyuncu
Kostüm Bölümü
6.9 50
1951 Aksiyon Oyuncu 6.7 32
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019