Giriş Kayıt
Sitaram

Sitaram


Kameraman, Sesler, Oyuncu

Sitaram, kameraman, sesler, oyuncu.

(1993) Baazigar (1993), (1992) Khiladi (1992), (1996) Hindistan Kralı (1996), (1992) Deewana (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sita Ram | Sitta Ram | Santram | Seetaram | Seetha
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Aksiyon Oyuncu 6.7 33,952
2002 Aksiyon Çeşitli 6.3 2,525
2001 Müzikal Çeşitli 4.1 346

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Oyuncu 7.1 23,865
2000 Dram Çeşitli 6.8 5,994
2000 Aksiyon Çeşitli 3.8 3,487
1999 Aksiyon Çeşitli 6.9 14,756
1998 Aksiyon Çeşitli 6.1 1,014
1998 Kameraman 6.7 1,133
1996 Aksiyon Kameraman 7.4 2,644

Hindistan Kralı
1996 Dram Çeşitli 6.2 6,028
1996 Dram Kameraman 3.6 282
1995 Dram Çeşitli 7.1 3,994
1995 Aksiyon Çeşitli 4.4 292
1994 Aksiyon Çeşitli 6.9 4,928
1994 Çeşitli 7.0 5,134
1994 Aksiyon Çeşitli 6.0 759
1993 Suç Çeşitli 7.8 22,428
1993 Romantik Kameraman 4.8 102
1992 Komedi Kameraman 5.8 29
1992 Aksiyon Çeşitli 7.0 5,226
1992 Aksiyon Çeşitli 7.4 6,649
1990 Aksiyon Çeşitli 5.7 319
1990 Komedi Çeşitli 7.7 3,341
1988 Sesler 5.8 25
1987 Aksiyon Çeşitli 6.7 204
1985 Dram Sesler 6.1 33
1979 Aksiyon Çeşitli 6.6 1,169
1978 Dram Kostüm Bölümü 7.1 810
1976 Aksiyon Sesler 7.7 33
1976 Dram Çeşitli 6.9 345
1975 Komedi Sesler 6.9 103
1975 Dram Kostüm Bölümü 6.9 49
1971 Komedi Çeşitli 6.3 65
1960 Müzikal Çeşitli 5.1 30
1958 Dram Oyuncu
Kostüm Bölümü
6.9 49
1951 Aksiyon Oyuncu 6.7 32
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018