Giriş Kayıt
Dong-geon Lee

Dong-geon Lee (38)


Oyuncu

Dong-geon Lee, 25 Temmuz 1980 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu.

Paris ei yeonin (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1980
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Dong Gun Lee
Burcu: Aslan
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.5 148
2018 Dram Oyuncu 7.6 71

Yedi Günlük Kraliçe
2017 Dram Oyuncu 7.8 162
2016 Komedi Oyuncu 7.8 40
2013 Komedi Oyuncu 6.0 175
2008 Oyuncu    
2007 27 Oyuncu 6.3 309
2007 Dram Oyuncu 6.5 31
2006 Dram Oyuncu 6.5 21
2005 25 Komedi Oyuncu 5.8 580
2004 Dram Oyuncu 7.3 31

Küçük Gelin
2004 Komedi Oyuncu 7.1 126
2004 Komedi Oyuncu 7.4 110
2003 Romantik Oyuncu 7.9 129
2003 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2002 22 Aksiyon Oyuncu 5.5 45
2002 Oyuncu 7.9 157
2002 Oyuncu    
1999 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019