Giriş Kayıt
Paul Juhn

Paul Juhn


Oyuncu

Paul Juhn, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Paul H. Juhn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 7.4 2,171

Ajan Salt
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 275,211

Avukat
2007 Suç Oyuncu 7.3 147,951
2007 Suç 6.2 456
2005 Komedi 6.7 1,264
2001 Suç Oyuncu 7.4 20,702
1988 Animasyon Oyuncu 5.9 50
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,005) American Gods (1,981) Arrow (1,625) The Flash (1,612) The Blacklist (1,493) The Passage (1,385) Vikings (1,275) Love, Death & Robots (887) Supernatural (831) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019