Giriş Kayıt
Paul Englishby

Paul Englishby


Müzisyen, Müzisyen

Paul Englishby, müzisyen, müzisyen.

Luther (2010), Aşk Dersi (2009), Dağ II (2016), Öyle Bir Gündü Ki! (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Komedi Müzik 6.7 1,673
2021 Dram Müzik 6.3 230
2019 Komedi Müzik 7.3 2,513
2017 Komedi Müzik 6.7 1,111
2016 Dram Müzik 8.2 108,531
2016 Dram Müzik 6.0 1,237

Kaçak Prenses
2015 Dram Müzik 6.5 10,479
2014 Macera Müzik 7.8 22,499
2014 Dram Müzik 6.5 1,021
2014 Aksiyon Müzik 6.5 6,722
2014 Aksiyon Müzik 6.6 4,351
2013 Komedi Müzik
Müzik
6.6 7,062
2013 Dram Müzik 7.4 2,743
2013 Biyografi Müzik 7.3 4,335
2013 Dram Müzik 6.7 939
2012 Gerilim Müzik 7.6 1,657
2012 Gerilim Müzik 6.8 1,287
2012 Suç Müzik 7.2 2,645
2011 Dram Müzik 6.8 16,288

Devlerin Günahı
2011 Biyografi Müzik 5.7 4,820

Kafadar Prensler
2011 Macera Müzik 5.5 101,752
2010 Suç Müzik 8.4 137,147

Kurt Adam
2010 Dram Müzik 5.8 107,650
2010 Dram Müzik 6.6 5,769

Aşk Dersi
2009 Dram Müzik 7.3 134,851
2009 Dram Müzik 8.1 3,514
2009 Dram Müzik 6.4 2,004
2009 Dram Müzik 7.2 1,491

Başka Bir Adam
2008 Dram Müzik 5.4 12,053
2008 Korku Müzik 4.9 2,897
2008 Dram Müzik 5.3 1,472

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Müzik
Müzik
7.0 28,683

Aşkın Kitabı
2007 Biyografi Müzik 7.0 62,391

Kusursuz
2007 Suç Müzik 6.7 24,921
2007 Komedi Müzik 6.0 5,796
2006 Dram Müzik 5.5 342

Konfeti
2006 Komedi Müzik 5.7 5,188
2005 Dram Müzik 5.8 623

Kanıt
2005 Dram Müzik 6.7 45,110

Hayvan (II)
2005 Bilim-Kurgu Müzik 4.9 609

İki Kardeş
2004 Macera Müzik 7.0 15,369

Kardeşlerin Aşkı
2004 Komedi Müzik 6.2 1,114
2004 Komedi Müzik 7.0 32,788

Bir Erkek Hakkında
2002 Komedi Müzik
Çeşitli
7.1 184,798

Kızılca Kıyamet
2002 Dram Müzik 6.6 1,799

10 Dakika İçinde: Trompet
2002 Dram Müzik 7.2 3,497

Yaşgünü Kızı
2001 Komedi Müzik 6.0 25,700
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022