Giriş Kayıt
Nikolai Bentsler

Nikolai Bentsler (35)


Oyuncu

Nikolai Bentsler, 07 Temmuz 1984 Tallinn, Estonia doğumlu oyuncu.

Klassikokkutulek (2016), (2002) Daima Lilya (2002), (2011) Arne Dahl: Misterioso (2011), (2008) Ben Buradaydım (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1984
Doğum Yeri: Tallinn, Estonia
Diğer Bir İsmi: Nikolaj Bentsler
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.5 143
2016 32 Dram Oyuncu 6.2 178
2016 32 Komedi Oyuncu 6.2 831
2013 29 Komedi Oyuncu 4.6 82
2011 27 Suç Oyuncu 6.7 1,406
2010 26 Dram Oyuncu 7.0 946
2008 24 Aksiyon Oyuncu 6.8 572

Ben Buradaydım
2008 24 Suç Oyuncu 7.1 1,030
2007 23 Aksiyon Oyuncu 5.4 63

Daima Lilya
2002 18 Suç Oyuncu 7.9 40,005
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019