Giriş Kayıt
JP Perry

JP Perry (35)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Johnpaul Perry, 25 Aralık 1982 Uniondale, New York, ABD doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni.

High Road (2011), (2012) John Dies at the End (2012), (2009) Bitch Slap (2009), (2013) Dinozorlarla Yürümek 3D (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Johnpaul Perry
Doğum Tarihi: 25 Aralık 1982
Doğum Yeri: Uniondale, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Johnpaul Perry
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 32 Belgesel Kameraman 7.5 605

Dinozorlarla Yürümek 3D
2013 31 Animasyon Kameraman 5.2 9,897
2012 30 Komedi Kameraman 6.4 33,766
2011 29 Komedi Kameraman 5.4 1,482
2010 28 Belgesel Kameraman 8.0 52
2010 28 Aksiyon Kameraman 4.3 418
2010 28 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 502
2009 27 Aksiyon Kameraman 5.0 82
2009 27 Komedi Kameraman 2.0 143
2009 Aksiyon Kameraman 3.5 634
2009 27 Aksiyon Kameraman 4.5 12,835
2009 27 Komedi Kameraman 4.6 94
2008 26 Suç Kameraman 4.9 684
2008 Komedi Kameraman 6.9 41
2005 Komedi Çeşitli 6.3 244
Dizi Altyazıları
Origin (3,086) Narcos: Mexico (2,691) The Big Bang Theory (1,903) Titans (1,902) Supernatural (1,732) Doctor Who (1,499) The Last Ship (1,233) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,050) The Flash (913)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018