Giriş Kayıt
Katrina Kaif

Katrina Kaif


Oyuncu

Katrina Kaif, oyuncu.

Zindagi Na Milegi Dobara (2011), Sooryavanshi (2021), Jab Tak Hai Jaan (2012), Dhoom:3 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Kat
9.0 (55 Oy)
  • Currently 179.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (90)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu    

Bollywood'un Romantikleri
2023 Belgesel Oyuncu 8.4 37
2023 Gerilim Oyuncu    
2022 Komedi Oyuncu    
2021 Aksiyon Oyuncu 6.0 78,851
2019 Aksiyon Oyuncu 4.7 32,374
2018 Dram Oyuncu 5.2 30,252

Hindistan Eşkıyaları
2018 Aksiyon Oyuncu 4.1 21,885
2018 Komedi Oyuncu 1.5 978
2017 Aksiyon Oyuncu 5.9 33,538
2017 Aksiyon Oyuncu 6.4 11,517
2016 Komedi Oyuncu 4.7 194
2016 Komedi Oyuncu 5.4 7,650
2016 Dram Oyuncu 5.4 5,215
2015 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,865
2014 Aksiyon Oyuncu 5.6 25,923
2013 Aksiyon Oyuncu 5.4 48,879
2013 Dram Oyuncu 6.6 5,744
2013 Animasyon Oyuncu 5.2 231
2012 Dram Oyuncu 6.7 58,938
2012 Aksiyon Oyuncu 5.6 38,491
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 26,685
2011 Komedi Oyuncu 5.9 10,119

Yakın Koruma
2011 Romantik Oyuncu 4.7 27,733
2011 Macera Oyuncu 8.2 85,172

Bollywood: Aşk Hikayelerinin En Güzeli
2011 Belgesel Oyuncu 5.9 131
2010 Komedi Oyuncu 2.7 14,060
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 18,818
2009 Komedi Oyuncu 5.8 10,118
2009 Komedi Oyuncu 6.4 16,362
2009 Aksiyon Oyuncu 3.8 5,228
2009 Suç Oyuncu 6.8 12,133
2008 Aksiyon Oyuncu 5.7 16,341
2008 Komedi Oyuncu 4.1 4,701
2008 Dram Oyuncu
3.3 2,281
2008 Aksiyon Oyuncu 6.7 15,915
2007 Komedi Oyuncu 7.0 25,084
2007 Komedi Oyuncu 5.8 13,409
2007 Dram Oyuncu 6.1 3,516
2007 Komedi Oyuncu 7.1 22,809
2006 Romantik Oyuncu 5.2 4,382
2005 Komedi Oyuncu 5.6 5,745
2005 Aksiyon Oyuncu 7.6 17,383
2004 Komedi Oyuncu 7.8 4,043
2003 Aksiyon Oyuncu 2.3 1,506
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024