Giriş Kayıt
Heather Chase

Heather Chase (46)


Oyuncu

Heather Ashley Chase, 28 Mart 1973 Scottsdale, Arizona, ABD doğumlu oyuncu.

Evil Unleashed (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Heather Ashley Chase
Doğum Tarihi: 28 Mart 1973
Doğum Yeri: Scottsdale, Arizona, ABD
Diğer Bir İsmi: Heather Ann | Heather Ashley | Heather Ann Chase |
Burcu: Koç
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 37 Aksiyon Oyuncu 4.7 357

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 37 Komedi Oyuncu 5.5 12,270
2007 Dram Oyuncu 7.4 11,799
2006 33 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,679
2006 Komedi Oyuncu 6.6 37,631
2005 32 Komedi Oyuncu 4.1 1,062

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 24,725
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,680
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019