Giriş Kayıt
Shigeyuki Suga

Shigeyuki Suga


Animasyon

Shigeyuki Suga, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Animasyon 6.9 256
2011 Animasyon Animasyon 7.0 1,065
2006 Animasyon Animasyon 5.7 30
2005 Animasyon Animasyon 7.6 337

Metal Simyacı
2003 Animasyon Animasyon 8.6 52,392
2000 Animasyon Animasyon 7.5 680
1999 Animasyon Animasyon 7.2 626
1995 Animasyon Animasyon 7.4 586
1993 Animasyon Animasyon 7.8 1,921
1987 Animasyon Animasyon 7.5 998
1986 Animasyon Animasyon 7.3 784
1985 Animasyon Animasyon 6.7 241
Dizi Altyazıları
Vikings (5,857) Supernatural (2,629) Titans (2,528) The Flash (1,794) The Gifted (1,289) Doctor Who (1,266) Outlander (1,092) The Big Bang Theory (1,064) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018