Giriş Kayıt
Shigeyuki Suga

Shigeyuki Suga


Animasyon

Shigeyuki Suga, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Animasyon 7.0 253
2011 Animasyon Animasyon 7.0 1,052
2006 Animasyon Animasyon 5.7 29
2005 Animasyon Animasyon 7.6 328

Metal Simyacı
2003 Animasyon Animasyon 8.6 51,709
2000 Animasyon Animasyon 7.5 675
1999 Animasyon Animasyon 7.2 617
1995 Animasyon Animasyon 7.4 573
1993 Animasyon Animasyon 7.8 1,897
1987 Animasyon Animasyon 7.5 995
1986 Animasyon Animasyon 7.2 760
1985 Animasyon Animasyon 6.7 240
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018