Giriş Kayıt
Mike Suby

Mike Suby


Müzisyen, Müzisyen

Mike Suby, müzisyen, müzisyen.

Kelebek Etkisi (2004), Vampir Günlükleri (2009), Sevimli Küçük Yalancılar (2010), Kökenler (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Müzik 8.3 250
2019 Dram Müzik 5.7 3,830
2018 Macera Müzik 7.5 7,221
2018 Komedi Müzik 6.8 4,026
2018 Komedi Müzik 6.2 1,040
2017 Dram Müzik 7.0 5,007
2016 Dram Müzik 7.3 8,725
2015 Müzik 4.4 412
2014 Reality-TV Müzik 6.5 367

Kökenler
2013 Dram Müzik 8.3 103,704
2012 Game-Show Müzik 7.0 1,364

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Müzik 7.5 141,164

Vampir Günlükleri
2009 Dram Müzik 7.7 259,681
2009 Reality-TV Müzik 3.3 3,136
2009 Dram Müzik
Müzik
7.6 8,864

Kestirme
2009 Korku Müzik 5.1 3,120
2009 Korku Müzik 5.5 6,536
2008 Animasyon Müzik 8.1 4,159

Kardashianlara Ayak Uydurmak
2007 Dram Müzik
Müzik
2.8 23,932
2007 Suç Müzik 6.3 617
2007 Animasyon Müzik 8.2 7,326

Aşk Dedektifi
2007 Komedi Müzik 6.4 3,877

Kelebek Etkisi 2
2006 Korku Müzik 4.5 32,451
2006 Dram Müzik 7.6 26,826
2005 Korku Müzik 5.2 9,099
2005 Suç Müzik 5.4 6,705
2004 Game-Show Müzik 7.3 9,465

Kelebek Etkisi
2004 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
7.7 417,311
2003 Belgesel Müzik 2.7 3,681
2001 Animasyon Müzik
Müzik
7.8 37,037
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019