Giriş Kayıt
Doychin Yondov

Doychin Yondov


Özel Efekt, Oyuncu

Doychin Yondov, Özel efekt, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Doichin Yondov
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Özel Efekt 6.2 36

İnfaz: Sınır Devriyesi
2008 Aksiyon Özel Efekt 5.7 5,620
2005 Dram Özel Efekt 6.5 147

Yaratık İstilası
2004 Aksiyon Özel Efekt    
2003 Özel Efekt    
1983 Dram Özel Efekt 7.8 42
1981 Dram Oyuncu
Özel Efekt
7.7 168
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,950) Suits (1,791) The Sinner (1,725) Shameless (1,542) La Casa de Papel (1,382) Fear the Walking Dead (1,352) Castle Rock (1,312) Bodyguard (1,254) Mayans M.C. (1,176) The 100 (1,134)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018