Giriş Kayıt
Vicky

Vicky


Sesler, Müzisyen, Özel Efekt

Vicky, sesler, müzisyen, Özel efekt.

Diğer Bir İsmi: Vikky
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Sesler 6.1 1,976
2002 Dram Sesler 6.5 396
2002 Dram Özel Efekt 5.5 5,840
2001 Dram Sesler 6.1 313
1997 Komedi Müzik 7.4 11,095
1996 Komedi Editorial Department 6.2 431
1996 Korku Çeşitli 2.0 168
1992 Komedi Oyuncu 5.9 829
1991 Dram Çeşitli 7.3 5,286
Dizi Altyazıları
True Detective (4,782) Shameless (3,748) Vikings (2,116) Inside No. 9 (1,656) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,342) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,163) Friends (775)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019