Giriş Kayıt
Chris Ekstein

Chris Ekstein


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen, Editör

Chris Ekstein, görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen, editör.

Diğer Bir İsmi: Chris Eckstein | Chris Ektein
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Kameraman 4.8 161
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 5.1 248
2016 Korku Editorial Department 5.2 623
2015 Korku Kameraman 4.0 3,644
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.7 51
2013 Belgesel Kameraman 6.9 328
2012 Kısa Metraj Editorial Department 7.8 6
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
7.2 12
2011 Belgesel Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
   
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
   
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
Editorial Department
7.8 35
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 8.3 39
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.4 462
2007 Komedi Kameraman 3.6 1,073
2007 Korku Kameraman 4.8 3,157
2007 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.1 115
2007 Komedi Kameraman 5.6 7,569

Kabus
2006 Komedi Kameraman 4.1 2,158

Öykü Anlatımı
2001 Komedi Çeşitli 6.9 16,318
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,099) Venom (3,777) First Man (1,594) The Predator (1,168) Between Worlds (1,057) Mowgli (1,003) Sky Hunter (738) Lukas (680) Mission: Impossible - Fallout (675) Dans la brume (628)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,216) Vikings (2,896) The Flash (1,942) Supergirl (1,485) Doctor Who (1,079) Counterpart (1,012) Supernatural (995) La Casa de Papel (893) The Big Bang Theory (845) Friends (842)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018