Giriş Kayıt
Jan Nash

Jan Nash


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Jan Nash, yapımcı, senarist, yönetmen.

(2010) Rizzoli & Isles (2010), (2018) Black Lightning (2018), (2013) Once Upon a Time in Wonderland (2013), (2011) Fairly Legal (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.4 15,231
2013 Macera Yapımcı 7.1 10,682
2012 Dram Yapımcı
Senarist
5.7 1,009
2011 Suç Yapımcı
Senarist
6.8 14,453
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 7,584
2010 Suç Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.6 27,046
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 2,263
2010 Dram Senarist 7.1 727
2002 Suç Yapımcı
Senarist
6.9 16,454
2002 Suç Yapımcı
Senarist
6.7 312
1995 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 2,953
1994 Komedi Yapımcı 6.1 4,594
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019