Giriş Kayıt
Jan Nash

Jan Nash


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Jan Nash, yapımcı, senarist, yönetmen.

(2010) Rizzoli & Isles (2010), (2018) Black Lightning (2018), (2013) Once Upon a Time in Wonderland (2013), (2011) Fairly Legal (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.4 13,764
2013 Macera Yapımcı 7.1 10,607
2012 Dram Yapımcı
Senarist
5.7 1,003
2011 Suç Yapımcı
Senarist
6.8 14,343
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 7,508
2010 Suç Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.6 26,810
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 2,254
2010 Dram Senarist 7.1 725
2002 Suç Yapımcı
Senarist
6.9 16,266
2002 Suç Yapımcı
Senarist
6.7 300
1995 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 2,887
1994 Komedi Yapımcı 6.2 4,445
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018