Giriş Kayıt
Michele Wolkoff

Michele Wolkoff


Yapımcı

Michele Wolkoff, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Yapımcı 5.9 142,883

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Yapımcı 5.2 51,441
2009 Macera 7.2 61,590

Davetsiz Gelen
2005 Korku 5.2 9,425

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Çeşitli 7.2 121,199
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,757) Game of Thrones (10,956) The 100 (3,308) Black Mirror (2,141) Warrior (2,054) Big Little Lies (1,550) Vikings (1,190) The Big Bang Theory (1,156) Jessica Jones (1,143) The Blacklist (1,081)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019