Giriş Kayıt
Picone

Picone (47)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Valentino Picone, 23 Mart 1971 Palermo, Sicily, İtalya doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Femmine contro maschi (2011), Andiamo a quel paese (2014), Anche se è amore non si vede (2011), (2009) Sicilya (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Valentino Picone
Doğum Tarihi: 23 Mart 1971
Doğum Yeri: Palermo, Sicily, İtalya
Diğer Bir İsmi: Valentino Picone
Burcu: Koç
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 46 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.3 1,860
2016 45 Komedi Oyuncu 3.7 469
2014 43 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.0 748
2014 43 Belgesel Oyuncu 7.3 346
2011 40 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.2 702
2011 40 Komedi 6.6 1,194
2011 40 Komedi Oyuncu 5.5 1,296

Sicilya
2009 38 Komedi Oyuncu 6.9 6,301
2000 29 Komedi Oyuncu 7.0 4,531
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019