Giriş Kayıt
Dimiter D. Marinov

Dimiter D. Marinov


Oyuncu

Dimiter D. Marinov, oyuncu.

The Americans (2013) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dimiter Marinov
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeşil Rehber
2018 Biyografi Oyuncu 8.3 64,266
2018 Komedi Oyuncu 8.1 14,739

Kod 999
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 58,869
2014 Komedi Oyuncu 4.4 8,639
2013 Komedi Oyuncu 8.4 133,564

Şeref Madalyası
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 63,373
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019