Giriş Kayıt
Clamp

Clamp


Senarist, Sanat Bölümü, Animasyon, Kostüm Tasarımcısı

Clamp, senarist, sanat bölümü, animasyon, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Macera Senarist 5.4 21
2013 Fantastik Senarist 7.0 151
2012 Animasyon Senarist
Animasyon
6.0 1,216
2011 Animasyon Animasyon
Senarist
6.2 1,757
2010 Animasyon Senarist 7.9 235
2009 Animasyon Görsel Efekt
Senarist
7.3 235
2009 Animasyon Senarist
Sanat Bölümü
7.6 169
2008 Animasyon Senarist
Sanat Bölümü
8.9 15,156
2007 Animasyon Sanat Bölümü
Senarist
7.8 272
2006 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
Senarist
8.7 69,976
2006 Animasyon Sanat Bölümü
Senarist
7.3 1,316
2006 Animasyon Senarist 7.6 1,938
2005 Animasyon Senarist 7.1 696
2005 Animasyon Animasyon
Senarist
6.6 259
2002 Animasyon Senarist 7.3 4,521
2001 Aksiyon Senarist 6.9 324
2000 Animasyon Senarist
Kostüm Tasarımcısı
7.8 1,653
2000 Animasyon Senarist 8.0 5,188
1999 Animasyon Kostüm Tasarımcısı
Animasyon
Senarist
7.3 1,702
1997 Animasyon Senarist 6.4 229
1995 Animasyon Senarist 7.6 948
1992 Animasyon Senarist 6.5 304
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023