Giriş Kayıt
David Rosenberg

David Rosenberg


Senarist

David Rosenberg, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Çeşitli 7.6 6,248
2008 Komedi Çeşitli 6.1 40,446
1999 Animasyon Senarist
Çeşitli
6.9 7,295
1999 Komedi Çeşitli 7.6 447
1998 Animasyon Senarist 6.7 11,308
1990 Animasyon Senarist 7.5 28,759
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,208) Game of Thrones (11,132) The 100 (3,331) Black Mirror (2,158) Warrior (2,077) Big Little Lies (1,561) Vikings (1,213) The Big Bang Theory (1,164) Jessica Jones (1,147) The Blacklist (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019