Giriş Kayıt
Adi Amit

Adi Amit


Editör

Adi Amit, editör.

Yerdeki Kapı (2004), Çöl Çiçeği (2009), Ev Hapsi (2008), Jumping the Broom (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Adi Amit-Brosh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Çeşitli 5.7 8,876

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Çeşitli 6.1 6,628
2010 Belgesel Çeşitli 7.4 2,006
2009 Dram Çeşitli 5.9 2,907

Çöl Çiçeği
2009 Biyografi Çeşitli 7.4 10,888

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Çeşitli 6.3 42,633

Ev Hapsi
2008 Korku Çeşitli 5.5 11,415
2008 Dram Çeşitli 5.4 345

Arıza Aile
2008 Komedi Çeşitli 6.1 5,110

Aşk Dedektifi
2007 Komedi Çeşitli 6.4 3,858
2007 Suç Çeşitli 6.2 456
2005 Dram Çeşitli 6.9 1,172

Yerdeki Kapı
2004 Komedi Çeşitli 6.7 14,560

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Editorial Department 5.0 17,814
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019