Giriş Kayıt
Adi Amit

Adi Amit


Editör

Adi Amit, editör.

Yerdeki Kapı (2004), Çöl Çiçeği (2009), Ev Hapsi (2008), Jumping the Broom (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Adi Amit-Brosh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Çeşitli 5.7 8,778

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Çeşitli 6.0 6,589
2010 Belgesel Çeşitli 7.4 2,004
2009 Dram Çeşitli 5.9 2,881

Çöl Çiçeği
2009 Biyografi Çeşitli 7.4 10,771

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Çeşitli 6.3 42,415

Ev Hapsi
2008 Korku Çeşitli 5.5 11,328
2008 Dram Çeşitli 5.3 342

Arıza Aile
2008 Komedi Çeşitli 6.2 5,074

Aşk Dedektifi
2007 Komedi Çeşitli 6.4 3,817
2007 Suç Çeşitli 6.2 455
2005 Dram Çeşitli 6.9 1,172

Yerdeki Kapı
2004 Komedi Çeşitli 6.7 14,476

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Editorial Department 5.0 17,705
Dizi Altyazıları
Origin (3,066) Narcos: Mexico (2,677) Titans (1,881) The Big Bang Theory (1,874) Supernatural (1,711) Doctor Who (1,495) The Last Ship (1,220) Outlander (1,168) The Last Kingdom (1,031) The Flash (906)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018