Giriş Kayıt
Michael Parness

Michael Parness (55)


Yapımcı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Michael Parness, 10 Ağustos 1963 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu, yapım yöneticisi.

My Suicidal Sweetheart (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1963
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Waxie
Burcu: Aslan
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 55 Dram Yapımcı
Oyuncu
3.8 361
2008 45 Komedi Yapımcı 4.2 1,207
2008 45 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Oyuncu
5.4 810
2007 44 Komedi Yapımcı 4.6 994
2006 43 Dram Yapımcı 4.8 302
Dizi Altyazıları
Vikings (5,740) Supernatural (2,594) Titans (2,481) The Flash (1,582) The Gifted (1,266) Doctor Who (1,168) The Big Bang Theory (1,026) Outlander (1,026) La Casa de Papel (978) Black Mirror (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018