Giriş Kayıt
Michelle Borth

Michelle Borth (40)


Oyuncu

Michelle Teresa Borth, 19 Ağustos 1978 Secaucus, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu.

A Good Old Fashioned Orgy (2011), Tell Me You Love Me (2007), Teenage Cocktail (2016), Combat Hospital (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michelle Teresa Borth
Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1978
Doğum Yeri: Secaucus, New Jersey, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
9.8 (8 Oy)
  • Currently 195/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu 5.5 307
2016 38 Dram Oyuncu 5.8 3,420

Garip İlişkiler
2013 35 Komedi 5.7 4,094
2013 35 Macera Oyuncu 2.9 280
2011 Dram Oyuncu 7.4 1,992
2011 33 Komedi Oyuncu 6.2 19,522
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 59,215
2010 Suç Oyuncu 6.7 2,103
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,635
2009 31 Komedi Oyuncu 6.5 11,571
2007 Dram Oyuncu 7.4 3,118

Şans Sende
2007 29 Dram Oyuncu 5.9 19,328
2006 28 Korku Oyuncu 3.9 459
2006 28 Suç Oyuncu 4.3 737

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 339,466

Kobra Avı
2005 Korku Oyuncu 2.8 1,790
2003 25 Suç Oyuncu 6.6 20,058
2003 25 Korku Oyuncu 4.0 1,285
2002 24 Aksiyon Oyuncu 5.7 98
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,028) Arrow (1,641) Outlander (1,284) Supernatural (1,138) Better Call Saul (976) The Last Ship (929) La Casa de Papel (926) Titans (909) Doctor Who (816) Kidding (674)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018