Giriş Kayıt
Michelle Borth

Michelle Borth (40)


Oyuncu

Michelle Teresa Borth, 19 Ağustos 1978 Secaucus, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu.

A Good Old Fashioned Orgy (2011), Tell Me You Love Me (2007), Teenage Cocktail (2016), Combat Hospital (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michelle Teresa Borth
Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1978
Doğum Yeri: Secaucus, New Jersey, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
9.8 (8 Oy)
  • Currently 195/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2018 Gerilim Oyuncu 5.5 378
2016 38 Dram Oyuncu 5.8 3,681

Garip İlişkiler
2013 35 Komedi 5.7 4,139
2013 35 Macera Oyuncu 2.9 281
2011 Dram Oyuncu 7.5 1,998
2011 33 Komedi Oyuncu 6.2 19,643
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 60,017
2010 Suç Oyuncu 6.7 2,107
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,671
2009 31 Komedi Oyuncu 6.5 11,693
2007 Dram Oyuncu 7.4 3,143

Şans Sende
2007 29 Dram Oyuncu 5.9 19,404
2006 28 Korku Oyuncu 3.9 461
2006 28 Suç Oyuncu 4.3 739

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 344,015

Kobra Avı
2005 Korku Oyuncu 2.8 1,822
2003 25 Suç Oyuncu 6.6 20,172
2003 25 Korku Oyuncu 4.0 1,299
2002 24 Aksiyon Oyuncu 5.7 99
Dizi Altyazıları
Vikings (12,066) The Punisher (5,673) True Detective (3,791) The Big Bang Theory (3,188) Supernatural (3,166) Luther (2,499) Gotham (2,251) The Blacklist (1,773) Star Trek: Discovery (1,663) Project Blue Book (1,615)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019