Giriş Kayıt
Arthur Sutherland

Arthur Sutherland


Görsel Efekt, Animasyon

Arthur Sutherland, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Animasyon Animasyon 6.4 815
2008 Animasyon Animasyon 6.9 172,198

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Görsel Efekt 5.8 102,008

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 474,684

Azap Yolu
2002 Suç Görsel Efekt 7.7 226,571

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 112,399

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 61,853

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 70,687

Terkediş
2002 Dram Görsel Efekt 4.9 8,727

13 Hayalet
2001 Korku Görsel Efekt 5.6 73,446

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 113,844
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019