Giriş Kayıt
Antoinette Jelgersma

Antoinette Jelgersma


Oyuncu

Antoinette Jelgersma, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.9 146
2017 Dram Oyuncu 7.4 154
2017 Dram Oyuncu 7.6 519
2016 Savaş Oyuncu 7.2 4,702
2014 Aksiyon Oyuncu 7.4 271
2014 Suç Oyuncu 8.0 863
2010 Dram Oyuncu 6.5 250
2007 Komedi Oyuncu 7.4 147
2001 Dram Oyuncu 6.1 1,562
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019